Levertijd

Heb je een spoedbestelling? Mail dan naar info@101promotions.nl

Levertijd 

Onbedrukte kleding vandaag voor 2 uur besteld is morgen in huis!

Bedrukte kleding: Vaak 2 werkdagen! Als we het kledingstuk niet op voorraad hebben, maken we deze voor je op maat. De levertijd is dan 3-4 werkdagen.  Als je zeker wil weten of je je order tijdig ontvangt, mail dan naar thijs@101promotions.nl

  • Bestellingen voor Kerst- en Koningsdag zijn vaak onderhevig aan langere levertermijnen door de verzend maatschappijen. We versturen onze orders met PostNL omdat uit onze ervaring blijkt dat deze het meest betrouwbare is. (Binnen Nederland 1 werkdag) De verantwoording van het verzenden van de goederen en het tijdig uitleveren ligt echter niet binnen ons bereik. We versturen onze orders altijd minimaal 1 werkdag voor de afgesproken leverdatum. Mocht het pakket onverhoopt door de verzendmaatschappij niet aankomen, dan is dit niet onze verantwoording maar die van PostNL. U kunt in dit geval contact opnemen met de klantenservice van PostNL.

Let op! Feestdag-artikelen zijn seizoensgebonden en worden op maat gemaakt. Deze orders kunnen niet worden geretourneerd.