Contact

Direct contact met onze sales afdeling? Mail naar thijs@101promotions.nl

Leuke oranje kleding voor Hollandse en voetbalfeesten!

Of het nu voor Koningsdag, het EK of het WK is. Nederland staat achter Oranje. En dat willen we laten zien ook! Neem een Grappig oranje shirt voor Koningsdag. Alleen voor de echte dramaqueens! Heel veel oranje kleding voor de nationale feesten zoals koning voetbal en koningsdag in april tref je hier aan. Het Nederlands Elftal, kortweg ‘Oranje’ genoemd, heeft één keer een groot voetbaltoernooi gewonnen, namelijk het EK van 1988 in Duitsland. Maar we blijven elk jaar hopen en supporten! We breken vanzelf door. Er is geen land ter wereld dat zo trots is op haar Oranje kleur als Nederland. Daarom bieden wij de mooiste oranje kleding voor jou.

Oranje kleding Koningsdag oranje assortiment

Naast het versieren van de huizen verkleden wij ook graag in onze Nationale kleur! Tijdens Koningsdag opvallen met een oranje jurk? Prima keuze, maar we hebben nog veel meer geschikte producten voor Koningsdag in ons assortiment. Oranje kleding is een puike webshop helemaal in het thema oranje. Maak jij je oranje outfit compleet?

  • Voordelen oranje kleding kopen
  • Altijd leuke ontwerpen
  • Bijzondere unieke kleding

Oranje kleding dames

De Oranje kleding voor dames bestaat uit vrolijke Oranje T-shirts, oranje pakken en de befaamde Jurkjes. Ook hebben we oranje voetbalshirts en Oranje Retro jacks en vrouwen. Hiermee ga jij zeker opvallen in de oranje menigte. Een echte Nederlandse prinses draagt natuurlijk een oranje prinsessenjurk Steun het Nederlands elftal tijdens het EK of WK,  of vier koningsdag in stijl met onze Oranje kleding.

Van voetbalfeesten tot koningsdag

Wil jij in de nationale kleur er een spectaculaire koningsdag van maken dat kan want wij hebben een ruim assortiment op het gebied van Oranje verkleedkleren. Door de vele losse stukken kun je een geheel eigen stijl creëren. Denk aan een T-shirt Holland voor volwassenen. Met een Holland opdruk in zwarte letters en een kleine leeuw. De collectie is te groot om op te noemen. Oranje is de kleur van ons koningshuis. Naast de nationale vlag die rood-wit-blauw is, is oranje de belangrijkste kleur van ons land. Speciaal voor feesten met een nationaal karakter, vind je hier een selectie oranje kleding die heel geschikt is voor een feestje of een party. Maak de blits in een EK of WK kleding stuk in de oranje kleur.

Levering en retourvoorwaarden

Iedere bestelling bij oranje-kleding.nl wordt op maat geproduceerd in ons atelier in Nederland. Hierdoor kunnen we zeer snel leveren. Levering gesschiede veelal binnen twee werkdagen. De levertijd kan door voorraadafwijking of bij speciale dagen. Denk aan koningsdag of het WK/EK langer duren. Heeft u een spoedzending, neem dan altijd contact met ons op om te zien hoe snel wij u kunnen leveren. Omdat we kleding voor u op maat drukken, kan de kleding niet retour worden gezonden.